Bosch Powertube 625 VERTIKAAL Compatibel E-bike Vision

Intube VERTIKAAL

Bosch Powertube 625 VERTIKAAL Compatibel E-bike Vision
539.00 *Prices are exclusive of VAT VAT excluded *Prices are exclusive of VAT
Article codeP1056733
De intube batterijen van E-Bike Vision zijn qua dimensies 1 op 1 uitwisselbaar met de Bosch PowerTubes en daarmee direct geschikt voor de meeste fietsen. Wegens het ontbreken van schroefdraad kan de afdekkap voor Gazelle Ultimate fietsen echter niet direct gemonteerd worden en zal voor deze fietsen een aanpassing gedaan moeten worden aan de kap om deze te laten passen.

Energie eigenschappen
Aantal cellen        50 Cellen
Batterij technologie        Li-ion
BMS type        Smart-BMS
Capaciteit        17.5 Ah
Celopstelling        10S5P
Energie        630 Wh
Output voltage        36 V

Fysieke eigenschappen
Gewicht        3500 g
Hoogte        6.50 cm
Kleur        Zwart
Breedte 8.40 cm
Lengte  41,6cm
Positie fietsaccu        In het frame

Compatibiliteit
Geschikt voor merk        Bosch

Algemeen
Toepassing        Elektrische fiets
Garantie        2 Jaar fabrieksgarantie
Categorie        Accu's
Conditie        Nieuw
Merk        E-Bike Vision
EAN        4260495060415
Code        P1056733

De compatibele fietsaccu van E-bike Vision voor de Bosch Powertube 625 Verticaal genaamd de ''E-bike Vision InTube accu met 630Wh'' is een sterke krachtbron voor de elektrische fiets. Deze serie E-bike vision InTube modellen staan bekend om hun strakke afwerking doordat de fietsaccu in het frame wordt geplaatst. Ze kunnen in het frame worden geplaatst door de lange smalle vorm van de accu. Hierdoor sluit de E-bike Vision Bosch InTube accu perfect aanbij het design van uw elektrische fiets. De plaatsing van de fietsaccu op het frame zorgt voor een naadloze samenwerking tussen accu en motor. De E-bike Vision Bosch InTube 630wh verticale fietsaccu is regelmatig terug te zien in elektrisch mountainbikes of trekkingbikes dankzij het design en krachtige vermogen.  

Deze E-bike accu van E-Bike Vision is een vervangende accu voor de Bosch PowerTube fietsaccu serie. Deze fietsaccu’s zijn sterk en betrouwbaar, E-Bike Vision staat erom bekend dat de fietsaccu's met zeer hoge kwaliteit een groot vermogen bieden.  


Dit product is geschikt voor de volgende modellen:

 • Batavus Bosch PowerTube Systeem
 • Merida Bosch PowerTube Systeem
 • Hercules Bosch PowerTube Systeem
 • Trek Bosch PowerTube Systeem
 • Cannondale Bosch PowerTube Systeem
 • Falter Bosch PowerTube Systeem
 • Victoria Bosch PowerTube Systeem
 • Bergamont Bosch PowerTube Systeem
 • Scott Bosch PowerTube Systeem
 • Haibike Bosch


Voor dit product zijn de volgende partnummers gevonden

 1. 0.275.007.544
 2. 0275007544
 3. BBP291  

Hoge kwaliteit alternatief

De intube batterijen van E-Bike Vision zijn speciaal ontwikkeld als hoge kwaliteit alternatief voor de originele PowerTubes van Bosch. Alle accu's zijn ontwikkeld én gefabriceerd in Duitsland en worden onderworpen aan strenge controles om de kwaliteit én veiligheid te garanderen.

Door de scherpe prijzen houd je een mooie marge over en heb je een zeer voordelig alternatief voor jouw klant zonder dat je inlevert op de garantie. Op dit product zit namelijk óók 24 Maanden garantie. Daarnaast is deze accu gewoon op te laden met de originele Bosch lader én uit te lezen door de servicetool van Bosch
Specificaties

 •    Vermogen: 630 Wh
 •    Capaciteit: 17.5 Ah
 •    Output: 36.00 V
 •    Positie: In het frame

Varianten

Er zijn verschillende varianten van de Bosch PowerTubes; de 400 en 500 hebben dezelfde afmetingen en zijn onderling uitwisselbaar, hiervoor is de 461Wh van E-Bike Vision een alternatief.
De 625 is fysiek groter en kan vervangen worden door de 630Wh van E-Bike Vision.

Tenslotte zijn er nog "horizontale" en "verticale" varianten waarbij de aansluiting op de fiets anders gevormd is, dit heeft te maken met de plaatsing en ruimte in de framebuis. Vergelijk daarvoor de productafbeelding met de originele batterij om zeker te weten dat je het juiste product hebt.